Leer er maar mee leven! Maar hoe?

Stel je hebt klachten, je hebt al HEEL lang klachten: spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, oorsuizen, overprikkelingsklachten, problemen met de ademhaling of misschien vage klachten die je niet zo snel thuis kunt brengen. Je hebt verschillende keren een arts geraadpleegd, meerdere malen langs de fysiotherapeut geweest, misschien verschillende alternatieve geneeskunde uitgeprobeerd. Tenslotte is er gezegd dat je er maar mee moet leren leven. Of dat het tussen de oren zit, regulieren testen en onderzoeken hebben namelijk niets concreets laten zien. Maar toch, jij ervaart belemmeringen.

Stel je zit wegens ziekte in de re-integratie. Je wordt door de bedrijfsarts doorverwezen naar een vitaliteitstraining of werkfittraject. De training is in groepsverband, en heeft een standaard verplicht programma voor een bepaalde tijd. Maar nog steeds heb je het idee dat je de belemmeringen ervaart en dat deze ook niet weg zijn of gaan.

De bedrijfsarts is niet gebonden om je naar deze standaard trainingen te sturen, je kunt ook zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

Nadispierhersteltherapie kijkt holistische naar de mens. Het leert hoe je de mobiliteit vergroot, hoe je beter gaat ademen, leert je omgaan met klachten als oorsuizen, hoofdpijn en overprikkeling. Hoe dan? we kijken naar je houding, en naar de manier van bewegen. We kijken naar de manier van ademhalen, we bespreken hoe en wanneer de klachten verergeren of verminderen. Door drukpuntmassage worden blokkades in de spieren en gewrichten verminderd. Er wordt een seintje naar de hersenen gestuurd om tot een reactie te komen. Milde yogaflowoefeningen ondersteunen dit proces. Spieren en gewrichten die gespannen zijn ontspannen, wanneer verzwakt worden ze versterkt. We doen ademoefeningen om terug te keren naar een functionele ademhaling, je leert te vertrouwen op je eigen natuurlijke ademhaling. Door coaching, ontspannings- en meditatieoefeningen kom je tot nieuwe inzichten. Zul je merken dat je eigenlijk wel weet wat goed voor je is! Therapie kan aangevuld worden met een energetische behandeling om het energieniveau weer optimaal te laten zijn. Of een sessie Yoga Nidra, diepere mentale, fysieke en emotionele ontspanning en aansluiting vinden met de intuïtie.

Na 4 sessies kun je al verandering merken. De regie ligt altijd bij jou. Er wordt maatwerk aangeboden, maar hoe of wat het voor jou gaat betekenen kunt je alleen weten door het te ervaren. Het is geen quickfit behandeling, maar een patroondoorbrekende behandeling waardoor je je leefstijl kunt veranderen.

Nadispierhersteltherapie is niet DE oplossing, maar EEN oplossing naast de reguliere geneeskunde. Methode is ontwikkeld door Remo Rittner, fysiotherapeut, yogi en drukpuntmasseur. Hij heeft een combinatie gemaakt van de westerse en oosterse kijk op de mens en behandelmethodes op elkaar afgestemd. De mens, als geheel, en niet alleen de klacht. Je volgt de therapie individueel, daarnaast kun je je ook aansluiten bij de yogalessen.

Wanneer je interesse hebt, of meer informatie wilt, boek een gratis kennismakingsgesprek van 30 min. Daarna kun je een intake van 1 uur boeken, gevolgd door minimaal 3 sessies. Kosten van de therapie en/of lessen kun je misschien declareren bij de werkgever.

Dit vind je misschien ook leuk...