Over mij

Laat ik mij voorstellen. Ik ben Karin Noordzij, eigenaar van Anima4ever.

Anima4ever verzorgt:IMG_4451

  • Nadi-spiertherapie
  • Yoga- en meditatieworkshops en stilte wandelingen
  • Yoga op school
  • Yoga- en meditatielessen

Yoga

Vanaf 1995 ben ik zelf yogalessen gaan volgen. Het feit dat je alle spieren gebruikt en bewust met je lichaam en geest bezig bent sprak mij toen erg aan. Maar zoals het vaak gaat laat je lessen schieten, omdat je vindt dat op dat moment weer andere zaken belangrijker zijn. Yoga was iets wat je erbij deed. Voor je het weet is de yoga weer op de achtergrond gedreven. In 2009, na een hersenbloeding, realiseerde ik mij dat ik zo snel als mogelijk mij weer bezig moest gaan houden met yoga.

Dus direct al in het ziekenhuisbed: ademhalings- en visualisatieoefeningen. Om uiteindelijk weer live yogalessen te kunnen gaan volgen. Zo doende kwam ik in aanraking met de Integrale Yoga. Geschikt voor mensen die graag met een no-nonsense houding door het leven gaan. Dit sprak mij erg aan. Ik nodig je daarom uit om eens naar de website te gaan van Integrale Yoga Nederland www.integraleyoganederland.nl

In 2012 ben ik gestart met het volgen van verschillende opleidingen bij de Integrale Yogaschool Rotterdam

Wat heeft de yoga mij gebracht? In deze hectische wereld een antwoord te vinden op een manier van leven die zorgt dat je je werkzaamheden kan doen in volledige rust en harmonie. Yoga zorgt ondermeer dat je bewust in het leven staat, en stelt je in staat jezelf minder te verliezen in de waan van de dag.

Deze vorm van yoga wil ik graag met anderen delen. Dit doe ik door middel van workshops te geven op scholen en bij bedrijven. Het verzorgen van stilte/ meditatiewandelingen. Tevens geef ik verschillende lessen op De Yogaschool in Hoogvliet en yoga voor mantelzorgers in Albrandswaard.

Sinds 1 december 2019 heb ik een praktijk voor de nadi-spierhersteltherapie, en energetische behandelingen. Deze methode is ontwikkeld door Remo Rittiner waarin hij de traditionele Thaise massage steeds meer heeft gecombineerd met de westerse Triggerpoint-methode.

Namaste, Karin Noordzij

Geregistreerd yoga docent Karin Noordzij