Nadi-Spierherstelyoga Online

In februari begonnen met uitbreiding van de activiteiten na het afronden van de opleiding Nadi-Spierherstel Therapie bij Integrale Yoga Rotterdam. Flyers laten maken en geadverteerd. Praktijkruimte op zolder gecreëerd. Op 15 maart de eerst Nadi-Spieryogawokshop over de voeten gegeven. Tot dat alles anders ging…… Op die dag om 19.00u hoorden we allen dat we ons aan de intelligente lockdown moesten gaan houden.

De yogalessen vanuit De Yogaschool gingen direct online. De lessen voor mantelzorgers volgde iets later. Voor hen is het vaak nog lastiger om een rustig plekje in huis te vinden, vaak was het uurtje buitenhuis yoga al een hele organisatie.

Nu is het tijd om de Nadi-spierherstelyogatherapie extra onder de aandacht te brengen. De meeste onderdelen zijn goed online 1 op 1 te volgen, alleen het onderdeel drukpuntmassage kan pas weer als contactberoepen weer mogen.

Wat houdt Nadi-Spierherstelyoga in? Nadi-Spierhersteltherapie(NMT) is in 2000 ontwikkeld door Remo Rittiner. Gebaseerd op wetenschappelijk-geneeskundige visie op de menselijke autonomie en de meridianenleer, gecombineerd met yogahoudingen, adem- en bewustzijnsoefeningen. In het kort: de hersenen krijgen door middel van drukpuntmassage een signaal, dit signaal zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf kan gaan herstellen van spierblokkades en pijnklachten. verschillende yogahoudingen, gericht op specifieke klachten ondersteunen dit proces. Adem- en ontspanningsoefeningen zorgen voor meer bewustzijn t.a.v. houding en klachten. Lichaam komt in balans.

Hoe werkt Nadi-Spieryogaonline? De sessie is privé en duurt ca 45min. We starten met een kleine intake van ca. 15 minuten. Daarna oefenen we de houdingen en ademhalingsoefeningen. We sluiten af met een korte ontspanningsoefening. Daarna is er voldoende tijd om na te praten. Wanneer je een PB (persoonlijk bericht) stuurt met contact gegevens, dan neem ik contact op.

Kijk voor meer informatie op www.anima4ever.nl

❤️groet Karin Noordzij

Dit vind je misschien ook leuk...