Een alternatief, nu sporten in groepsverband nog niet kan.

Nadi-Spierherstelyogatherapie richt zich op diegenen die fysieke belemmeringen ervaren. Dit kan zijn na een blessure, tijdens re-integratie naar werk, en chronische beperkingen na ziekte of ongeluk. Het ondersteunt ook bij fysieke en mentale beperkingen na een CVA of ander NAH(niet aangeboren hersenaandoening). Voor deze mensen is een prikkelarme omgeving, rustige instructie en bewegingen, en houdingen op maat een manier om fysiek en mentaal sterker te worden.

Wat zijn de voordelen ten opzichten van groepslessen? De begeleiding is 1 op 1 en geheel aangepast aan de fysieke mogelijkheden. Ook de duur en voortgang van de behandeling worden steeds afgestemd. De behandeling kan verschillende doelen beogen. Bijvoorbeeld leren en bewaken van fysieke grenzen. Of een opstapje naar regulieren sportlessen. Overleg met behandeld arts is op verzoek mogelijk.

Doordat de eigen regie centraal staat, is ieder traject anders. Kan er zelf tijdens het traject van behandeldoel veranderd worden, omdat er iets veranderd is in prioriteit van behoefte. Juist dit op maat volgen van de persoon geeft een groot gevoel van eigen regie. Geen moeten, maar ontdekken. Geen opgelegd behandelschema, maar flexibiliteit en ruimte voor eigen invulling van oefenritme.

Spreekt het je aan? Wil je meer informatie of gratis kennismaken? Neem dan contact op via mail karin.noordzij@anima4ever.nl of telefonisch 0624227409

Dit vind je misschien ook leuk...