Mooie feestdagen en veel licht in 2018!

Nog even en er start een nieuw jaar volgens de kalender. Traditioneel wordt vooraf aan de jaarwisseling op het oude jaar gereflecteerd, met name tijdens de Kerstdagen, en worden tijdens de jaarwisseling de beste wensen overgebracht voor het nieuwe jaar.

Reflecteren op het oude jaar: Wat heeft dit oude jaar ons voor goeds gebracht? Kun je het goede ook ontdekken, als je van mening bent dat het oude jaar alleen maar verdriet met zich meebracht; verlies van een dierbare door ziekte of door de dood, verlies van financiƫle zekerheden, of door andere zaken die jou uit balans hebben gebracht? Zo zal ik stilstaan bij verdrietige en spannende momenten van het jaar 2017. Maar ook kijk ik blij terug naar alle yogalessen die ik heb mogen geven, dat het de cursisten zoveel brengt. Ook het opstarten van yoga aan mantelzorgers is een lichtpuntje. Mooi om te ervaren dat iedereen trouw komt, dat er een grote behoefte is aan een moment van rust en stilte. Verder heb ik verschillende workshops mogen geven als afsluitende teamactiviteit. Vooral de workshop op het strand is meerdere malen een succes geworden. Kortom: iedereen weet ook zijn of haar geluksmomenten van 2017 te benoemen.

Wat wens ik iedereen voor 2018? Heel veel licht, zodat ook in het nieuwe jaar de geluksmomenten waarneembaar zijn, ook al kom je her en der obstakels tegen.

Voor mij geldt dat ook in 2018 de yogalessen aan mantelzorgers bij Stichting Welzijn Albrandswaard  door gaan. En ook de lessen bij de Yogaschool Poortugaal. Natuurlijk wil ik ook, net als in 2017, weer yogaworkshops als teamactiviteit organiseren, bijvoorbeeld op het werk of op een buitenlocatie. Zorginstellingen die (stoel)yogalessen op hun locatie willen organiseren, kunnen ook contact met mij opnemen. Voor meer informatie kijk op www.anima4ever.nl, maar mailen mag ook Karin.Noordzij@anima4ever.nl

Dit vind je misschien ook leuk...